Persbericht: Gmyrek onderdeel van Group of Butchers

Persbericht: Gmyrek onderdeel van Group of Butchers

Gifhorn / Tilburg, 27 november 2018 – Gmyrek Fleisch- und Wurstwaren, een van de leidende Duitse worst- en vleeswarenproducenten, wordt – na anti-kartel goedkeuring – onderdeel van Group of Butchers. Group of Butchers is gevestigd in Nederland en is gespecialiseerd in ambachtelijke vleesproducten van hoge kwaliteit. Voor Group of Butchers is de toevoeging van Gmyrek een verdere stap in de Duitse markt. Daarnaast vult Group of Butchers met Gmyrek haar assortiment aan met traditionele Duitse worstspecialiteiten. Voor Gmyrek betekent onderdeel worden van Group of Butchers een uitbreiding van haar productportfolio. Daarnaast krijgt het ambachtelijke bedrijf uit Gifhorn een verkoopkanaal voor haar eigen producten in Nederland.

De eigenaren van Gmyrek Group, de broers Stephan en Christoph Gmyrek, kijken uit naar het opgaan in Group of Butchers: “Ons familiebedrijf zal deel uitmaken van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze gezamenlijke krachten garandeert de continuïteit van ons bedrijf, onze locaties met al onze medewerkers en onze hoogwaardige service. Als onderdeel van Group of Butchers zullen we blijven werken om onze klanten traditionele vlees- en worstspecialiteiten te bieden, evenals de beste service als een betrouwbare partner. ” Christoph Gmyrek zal het bedrijf blijven leiden zoals voorheen.

Remko Rosman, CEO van Group of Butchers, voegt hieraan toe: “We zijn enorm blij met de toevoeging van Gmyrek aan Group of Butchers. Met Gmyrek winnen we een traditionele en sterk gepositioneerde vlees- en worstproducent, vooral op het gebied van hoogwaardige regionale worstspecialiteiten. De toevoeging van Gmyrek is een belangrijke stap voor onze aanwezigheid op de Duitse markt. Wij verheugen ons op de samenwerking met het management en personeel van Gmyrek en op het gezamenlijk realiseren van groei.”

Over Group of Butchers
Group of Butchers is in 1997 opgericht door Nick Visser en Wilbert Wolfs en levert hoogwaardige vleeswaren en vleesproducten aan de retailmarkt en de out-of-home-markt in de Benelux. De slagers van het bedrijf produceren dagelijks verse, ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten van topkwaliteit. Dit begint met het gebruik van kwaliteitsgrondstoffen, waarna het belangrijkste element volgt: de bereiding. Het zijn deze bereidingswijzen die de producten van Group of Butchers zo uniek maken. Door de jarenlange ervaring en de toewijding van vakslagers met betrekking tot het roken, grillen, koken, bakken en braden van vlees, maar ook in het mengen, kruiden, zouten, drogen en rijpen, ontstaat het echte verschil. Door selectief gekozen Nederlandse, Belgische en Duitse familiebedrijven over te nemen, blijft Group of Butchers het assortiment uitbreiden. Het assortiment bestaat momenteel uit de volgende productgroepen: worst, luxe rundervleeswaren, gehaktballen, spreads, kookhammen, rotisserie en gegrilde vleeswaren.

Over Gmyrek
De liefde van de familie Gmyrek voor worst ligt in het jaar 1904. In dat jaar richtte de overgrootvader van Stephan en Christoph Gmyrek een worst- en delicatessenfabriek op in Gliwice, Silezië. Na de Tweede Wereldoorlog opende Egon Gmyrek in 1947 het eerste productiebedrijf voor Silezische worstproducten in Gifhorn. In de jaren 1970/1971 voegde de twee zonen Karl Peter en Klaus Gmyrek zich bij het bedrijf. In deze fase werd besloten om de ambachtelijke onderneming uit te bouwen tot een high-performance partner van de detailhandel in levensmiddelen. Gmyrek leverde aanvankelijk rookworstspecialiteiten aan deze klantengroep. De groei van het familiebedrijf in 1975 maakte de bouw van een moderne vleesfabriek in Weilandmoor, het huidige hoofdkantoor, noodzakelijk. Geleidelijk creëerden zes verdere bouwfasen nog meer ruimte voor de noodzakelijke uitbreiding van het bedrijf. In 2014 breidde Gmyrek haar productiegebied uit met nog eens 700 vierkante meter. Tegelijkertijd werd de bestaande 5.000 m² geleidelijk gerenoveerd en gemoderniseerd, zodat de modernste claims van voedselproductie kunnen worden gegarandeerd. In 2017 voltooide Gmyrek dit project met succes.
+ 49 (0)5371 8090                             www.gmyrek.de

+31 (0)13 8505920                            www.groupofbutchers.com

 

Terug


VOOR BELGIE:

Group of Butchers Scheurbroek 20, 9860 Oosterzele Belgie

+32 (0)9 362 50 78 +32 (0)9 362 54 57 info@groupofbutchers.com

Ondernemingsnummer: BE0415.668.358

VOOR NEDERLAND:

Group of Butchers Kapitein Grantstraat 5, 5015 BA Tilburg Nederland

+31 (0)138 505 920 +31 (0)138 505 934 info@groupofbutchers.com

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Group of Butchers is echter niet verantwoordelijk voor enige schade die voortkomt uit onjuiste of onvolledige informatie die hier eventueel op terecht is gekomen. Voor de meest recente informatie belt u met +31 (0)138 505 920 of stuurt u een e-mail naar info@groupofbutchers.com

Group of Butchers sponsort Stichting Het Vergeten Kind


Follow