Move left Move right

Contact

Let op! Dit formulier is niet bedoeld voor sollicitaties en stageopdrachten.
Ga daarvoor naar de pagina “Werken bij ons“.

WERKEN BIJ ONS

We werken met vlees, maar maken niet zomaar vleeswaren. We willen de lekkerste en kwalitatief de allerbeste producten afleveren. Iedere dag vers. Want we geloven in vers!

Een grote passie voor het mooie product vlees is wat we delen. En dat maakt onze producten bijzonder. Wij voegen namelijk iets van onszelf toe aan dat wat we maken. Wij zijn “Group of Butchers”.

Scroll naar beneden voor onze actuele vacatures

Producten & Diensten

“We maken iedere dag de allerlekkerste vleeswaren. Maar we helpen je ook om hiermee de beste verkoopresultaten te bereiken. Door middel van onze concepten en andere services zoals de vleeswarenscan, het bake-off concept en diverse vleeswaren trainingen die je bij ons kunt volgen”.
Scroll verder naar beneden om ons unieke concept te ontdekken!

 

Let's
Make
Something
Special

Group of Butchers

Wij zijn Group of Butchers. Wij zijn gek op vlees. Wij geloven in vroeg opstaan, hard werken en afspraken nakomen. Iedere dag de allerlekkerste producten maken. Iedere dag is speciaal. Let’s make something special!

Het mooiste wat er is

Vlees is een belangrijk product in de wereld. Overal op allerlei verschillende manieren bereidt. Eigenlijk is vlees het mooiste wat er is. Wij kunnen daar ieder dag mee werken. Daar genieten wij van.

We blijven innoveren en vernieuwen, springen meteen op dingen in en nemen vooral actie. Onze vakkennis zorgt ervoor dat we onze producten en concepten steeds beter willen maken. Onze drive maakt dat we dat ook doen. Dit zijn onze kernwaarden:

Willem Miltenburg
Productontwikkelaar

“Al bijna 9 jaar werk ik met veel enthousiasme bij Group of Butchers. Ik heb tussendoor wel voor een ander bedrijf gewerkt, maar ben teruggekomen vanwege de fijne bedrijfscultuur.

Geen enkele dag is hier hetzelfde, want iedere project brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee. We zijn een snelle en flexibele organisatie, met het motto ‘snel denken en goed doen’. Omdat ik zowel met productie als commercie schakel, kan ik zeggen dat deze instelling echt in het hele bedrijf heerst.”


Voordelen

Werken bij ons is top!
Iedereen krijgt de gelegenheid zijn talenten te ontwikkelen.

Je komt bij ons niet zomaar binnen. Maar als je eenmaal binnen bent zullen er steeds nieuwe uitdagingen blijven komen. Je kunt doorgroeien naar de top. Want Group of Butchers is de top van de vleeswarenmarkt.

Ben jij zo’n talent? Schroom dan niet om ons een open sollicitatie te sturen of stel je voor aan onze HRM afdeling.

Klik hier om een open sollicitatie te sturen!


VacaturesSTAGEPLAATS / AFSTUDEERSTAGE Group of Butchers
PRODUCTIE MEDEWERKER / GRILL MEESTER (40 UUR) Group of Butchers Tilburg
CONCEPTONTWIKKELAAR / MARKETEER (40 uur) Group of Butchers Tilburg
LOGISTIEK MEDEWERKER (40 uur) Group of Butchers Tilburg

Butcher’s Academy

Op ons hoofdkantoor in Tilburg hebben we onze Butchers Academy. Dit is een ruimte waar trainingen worden gegeven, productenkeuringen worden gedaan en vooral ook een ruimte waar we sparren met elkaar over ons vak, de producten en hoe ze te maken.


VOOR BELGIE:

Group of Butchers Scheurbroek 20, 9860 Oosterzele Belgie

+32 (0)9 362 50 78 +32 (0)9 362 54 57 info@groupofbutchers.com

VOOR NEDERLAND:

Group of Butchers Kapitein Grantstraat 5, 5015 BA Tilburg Nederland

+31 (0)138 505 920 +31 (0)138 505 934 info@groupofbutchers.com

 

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Group of Butchers is echter niet verantwoordelijk voor enige schade die voortkomt uit onjuiste of onvolledige informatie die hier eventueel op terecht is gekomen. Voor de meest recente informatie belt u met +31 (0)138 505 920 of stuurt u een e-mail naar info@groupofbutchers.com

Group of Butchers sponsort Stichting Het Vergeten Kind