Verse tijden breken aan.

Je hoort wel eens: “De crisis is nog niet voorbij”. Of: “Het wordt toch niet meer zoals vroeger”. Retailland kampt inderdaad nog steeds met het dilemma dat de consument tot op heden terughoudend is in haar uitgaven. Dus de eerste stelling berust op een zekere waarheid. Toch is ook de tweede stelling in mijn optiek juist. Alleen leg ik ‘m positief uit, terwijl deze vaak genoemde stelling meest van tijd erg negatief geladen is. De crisisjaren hebben tot gevolg dat de hele keten weer eens flink wakker is geschud. Helaas dus door een negatieve invalshoek. Maar ja, als het kalf verdronken is……

Organisaties in de keten gaan weer eens nadenken over hun onderscheidend vermogen. En daarbij over het productaanbod, de variatie en last but not least, de kwaliteit. Want daar ligt een belangrijke sleutel om de consument weer en beter te verleiden tot het doen van aankopen. Ondanks het prijsaspect kiezen voor kwaliteit. En vooral vers! Neem nou vleeswaren. Wij zien dat de consument kwaliteit waardeert. Onze afzet groeit en groeit. Dus daar zetten wij op in. Het gas erop!

Deze eerste blog schrijf ik op 2 januari, kort na de jaarwisseling. Maar ook kort voordat ons bedrijf, na een voorbereiding van een jaar, op 5 januari 2015 haar naam zal wijzigen in “Group of Butchers”. Niet alleen ben ik al m’n hele leven slager, maar ik voel me ook verbonden met mijn andere collega slagers/ productontwikkelaars in Alken, in Oosterzele, in Soest, in Amsterdam, in Tilburg en in Eersel. Samen denken we na over de lekkerste hammen, Filet Americain, rotisserie, rookworsten, gehaktballen, runder specialiteiten en gegrilde vleeswaren. Ieder dag weer.

Vanaf 5 januari heten we allemaal Group of Butchers. We zijn een groep bedrijven, maar eigenlijk zijn we ook gewoon een stelletje slagers wij elkaar. We geloven in vers en we geloven ook dat er verse tijden aanbreken. Let’s make something special!

Hans, slager in hart en nieren

Terug


VOOR BELGIE:

Group of Butchers Scheurbroek 20, 9860 Oosterzele Belgie

+32 (0)9 362 50 78 +32 (0)9 362 54 57 info@groupofbutchers.com

Ondernemingsnummer: BE0415.668.358

VOOR NEDERLAND:

Group of Butchers Kapitein Grantstraat 5, 5015 BA Tilburg Nederland

+31 (0)138 505 920 +31 (0)138 505 934 info@groupofbutchers.com

De informatie op deze website is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Group of Butchers is echter niet verantwoordelijk voor enige schade die voortkomt uit onjuiste of onvolledige informatie die hier eventueel op terecht is gekomen. Voor de meest recente informatie belt u met +31 (0)138 505 920 of stuurt u een e-mail naar info@groupofbutchers.com

Group of Butchers sponsort Stichting Het Vergeten Kind


Follow